ИНФО сайта
  • Пользователи: 2+0
  • Новости: 1665+0
  • Комментарии: 0+0

Вход на сайт


  

  • Розробка сайтів Рівне, дизайн, інформація, мобільні версії

    Опубликовал: AlexT в Интернет новости Украины - Ср, 04 ноября 2015

    Розробка сайтів Рівне, дизайн, інформація, мобільні версії

    Запорукою успіху будь-якого сайту є не тільки привабливий дизайн сайту або корисність розміщеної інформації. Не менш важливо зробити структуру розділів ресурсу як можна більш зручною, щоб користувач міг у найменший термін знайти потрібну інформацію. Дослідження в області юзабіліті сайту показують, що користувачі в середньому здійснювати не більше 2,8 переходів по сторінках сайту. А це означає, що, відвідавши 3-4 сторінки сайту, потенційний покупець повинен отримати потрібну інформацію, щоб прийняти рішення про те, скористатися послугами або товарами, пропонованими на ресурсі або продовжити пошуки на сайті конкурентів.

    Виходячи з вищевказаних досліджень, багато компаній воліють розмістити якомога більше блоків, пропозицій на головній сторінці, щоб вся діяльність фірми була, як на долоні, з перших секунд відвідування. Це логічна стратегія, що має, на жаль, безліч недоліків. Тому наші інтернет-майстри враховують це і розробка сайтів Рівне відбувається з врахуванням аналітики конверсію сайту та зручної юзабіліті на сторінці.

    Недоліки переначичення інформацією:

    1. Велика кількість текстів. Сучасний користувач не звик читати великий обсяг текстів, тому нагромадження велике кількості текстового матеріалу лише зменшити бажання потенційного покупця ознайомитися з ним. Потрібно виділити основні тези, описати головні переваги, розділити діяльність компанії за розділами, щоб зробити сайт більш наочним і зручним.

    2. Занадто багато блоків. Існують сайти, відвідуючи який у буквальному сенсі «розбігаються очі» від великої кількості інформації. Навіть якщо діяльність компанії дійсно дуже широка і різноманітна, не потрібно перераховувати відразу на головній сторінці 50-100 видів послуг, так як ознайомитися з ним все одно буде дуже складно. Краще виділити 5-10 основних послуг, а розписати повний перелік у відповідному розділі «Послуги».

    3. Не оптимальне меню сайту. Головним інструментом навігації сайту залишається Головне Меню. Дуже важливо грамотно розподілити основні пункти меню, підменю, подподменю, щоб поліпшити юзабілі. Потрібно пам'ятати, що людині не так зручно читати меню, що складається з 20 пунктів, що не вміщається навіть у 1 рядок. Краще «заховати» деякі пункти в підменю.

    4. Немає оптимізації під мобільні пристрої. У наш час користувачі мобільних пристроїв займають більше 30% від загального потоку сайту. У цьому випадку дуже важливо, щоб навігація грамотно працювала і на мобільних пристроях. Створення сайтів Рівне включє в себе розробку адаптивного дизайну під смартфони та планшети та зручність користуванням в мобільних версіях браузерів.

    Дотримуючись зазначених рекомендацій, ви зможете організувати грамотну структуру сайту, підвищивши конверсію в рази. Крім конверсії, це допоможе в просуванні сайту, адже поділ розділів за видами діяльності дозволить просувати кожну сторінку окремо, ніж, коли інформація знаходиться на одній сторінці. Радимо вам з усією уважністю ставитися до структурування веб-сайту.

    Календарь

    «    Май 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
     
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31
     

    Архив новостей

    Нас интересует

    Кто ваш провайдер?

    ОКей Интернет
    КС Паутина
    Киевстар
    Основа
    Другой

     

    Ключевые слова

    Требуется для просмотраFlash Player 9 или выше.

    Показать все теги