ИНФО сайта
  • Пользователи: 2+0
  • Новости: 1665+0
  • Комментарии: 0+0

Вход на сайт


  

  • Створення сайтів - тестуємо різні сайти

    Опубликовал: AlexT в Интернет новости Украины - Чт, 14 мая 2015

    Створення сайтів - тестуємо різні сайти

    Існує думка, що створивши групу або сторінку в соціальних мережах вже наступного дня буде шквал замовлень і дзвінків. Не хочу вас розчаровувати, але на практиці справа йде інакше-протягом перших кількох місяців єдиний кому дійсно буде потрібно і цікава група будете саме ви.


    Короткі характеристики спільноти в соціальних мережах:



    Швидкість створення - дуже швидко



    Витрати до отримання результат- середні



    Можливість залучення ЦА - висока


    Можна «вимкнути» - ви можете видалити сторінку, звичайно ж, але в цьому випадку ви викидаєте базу лояльних, потенційних клієнтів (ваших передплатників) разом з бюджетами витраченими на їх залучення.


    Переваги


    До переваги соціальних мереж варто віднести порівняно низьку ціну за «очі» потенційного клієнта. Буквально за 5-7 $ ваш пост може бути показаний десяткам тисяч людей. Також за порівняно невисоку вартість за клік ви залучаєте користувачів на сторінку, де вже детально знайомите їх з товарами або послугами. Не забувайте також, що соціальні мережі це свого роду «книга скарг та побажань» - саме тут у вас є можливість почути чесні відгуки про ваші товари або відповісти на можливі питання щодо їх використання. Ніколи не ігноруйте повідомлення, коментарі та відгуки, адже в них ви можете знайти вузькі місця свого бізнесу, про які ви, можливо, і не підозрюєте.



    Нюанси, тонкощі і недоліки


    До недоліків варто віднести неможливість щодо побудувати свою спільноту «під себе». У всіх спільнот однаковий інтерфейс. Можна звичайно зробити додаток для соц. мережі, але його вартість буде порівнянна з сайтом, якщо його не дорожче.


    Другий найважливіший недолік - ви не володієте соціальною мережею. Якщо з яких-небудь причин Facebook або Vkontakte визнає ваше співтовариство не угодним, або просто сама соц. мережу закриється на території даної країни або взагалі в світі, ваш бізнес піде на дно разом з нею.


    Найважливіше - ви не зможете просто взяти закинути співтовариство, після того як наберете певну кількість передплатників. Інакше всі вони будуть впевнені, що ваша компанія мертва, саме про цю новину вони розкажуть всім своїм друзям. А там, де є побоювання, гроші платити не поспішають.


    Важливо розуміти, що більшу частину товарів і послуг буде складно продати з оплатою прямо в соціальних мережах. Ефективніше отримувати вхідні заявки від аудиторії. Створити чутку, показати переваги та донести цінності - так. Але самі продажу краще винести в особисте листування або ж телефонну розмову.


    Повноцінний сайт


    Швидкість створення - відносно довго (2-3 місяці)


    Витрати до отримання результат- високі


    Можливість залучення вашої ЦА - низьке. Без реклами і просування про ваш сайт навряд чи хтось дізнається


    Видалення з мережі -сайт це останнє, що відключається в бізнесі.


    Переваги


    Якщо сайт зроблений правильно, а це
    створення сайтів рівне, він максимально налаштований під потреби потенційних клієнтів, легкий у використанні. Я рекомендую використовувати на вашому сайті також лендінг, як фінальну крапку в процесі формування входять заявок клієнтів.


    Сайт - це також значима іміджева складова вашого бізнесу. Якщо ви хочете уславитися серйозною компанією просто однієї-двох посадочних сторінок недостатньо.


    Поставивши правильно задачу розробникам ваш сайт буде більшою мірою сприйматися пошуковими машинами, також буде приєднаний до соціальних мереж. Це дозволяє вам використовувати всі переваги сучасних інструментів інтернет маркетингу.


    Недоліки


    До недоліків варто віднести вартість. Не дивлячись на наявність інструментів для створення сайтів без особливих знань типу (конструктор сайтів wix) вся складність полягає в правильному «підключенні» сайту до пошуковиків, соціальним мережам та аналітиці. Ще на етапі проектування необхідно закласти основу для майбутньої реклами та просування. Також зараз все більш гострою стає необхідність мобільної версії сайту, тому
    розробка сайтів Рівне має бути з використанням адаптивної верстки. Це теж варто враховувати ще до моменту створення сайту.


    Тому краще всього замовляти сайт у професіоналів, які заздалегідь можуть прорахувати всі ці нюанси й тонкощі.


    Висновки


    Якщо ви тільки починаєте бізнес можна почати з леднігов, але вам так чи інакше доведеться дорости до сайту.


    Також бажано відразу закласти бюджет на професійне ведення соціальних мереж. Чим більше людей знаю вас або чули про вас, тим тільки краще вашому бізнесу.


    Зараз до країнах СНД дійшла хвиля нових технологій і реклами. Через надлишок відволікає реклами ми перестали кликати на банери, читати спам, дивитися на зовнішню рекламу. Тепер потрібно бути в потрібному місці в потрібний час. Саме тоді, коли людина буде шукати потрібний товар або послугу, він повинен згадати про вашу компанію або порадити вас одному. Цього результату можна досягти за допомогою соціальних мереж або якісних Лендінзі (але краще сайту).

    Календарь

    «    Май 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
     
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31
     

    Архив новостей

    Нас интересует

    Кто ваш провайдер?

    ОКей Интернет
    КС Паутина
    Киевстар
    Основа
    Другой

     

    Ключевые слова

    Требуется для просмотраFlash Player 9 или выше.

    Показать все теги