ИНФО сайта
  • Пользователи: 2+0
  • Новости: 1665+0
  • Комментарии: 0+0

Вход на сайт


  

  • Розробка сайтів Хмельницький - авторський дизайн

    Опубликовал: AlexT в Интернет новости Украины - Пн, 20 июля 2015

    Розробка сайтів Хмельницький - авторський дизайн

    При створенні сайту Хмельницький важливо вирішити, який саме дизайн вибрати - шаблонний або ексклюзивний. Коли мова йде про шаблонному дизайні сайту, мається на увазі, що за основу буде взято розроблений заздалегідь шаблон. У процесі роботи з ним буде створений новий дизайн для сайту вашої компанії. Ексклюзивний дизайн сайту передбачає розробку з нуля з урахуванням ваших побажань. Перш ніж визначитися і прийняти остаточне рішення, варто ретельно зважити всі "за" і "проти".

    Шаблонний дизайн сайту: переваги та недоліки

    Якщо для реалізації планів і виконання поставлених завдань вашої компанії достатньо звичайного сайту, оформленого за шаблоном, витрачатися на ексклюзивний варіант не варто. Шаблонний дизайн сайту аж ніяк не є синонімом поганого. Його головна особливість - наявність вже розробленої бази, спираючись на яку фахівець створить для сайту вашої компанії певний дизайн. Розробка сайтів Хмельницький на готовому дизайні буде швидко, за 2-5 днів, а дизайнерський чи авторський буде виконуватись та малюватись протягом 15 днів.

    У вас буде можливість вибрати з великої кількості варіантів, які суттєво відрізняються один від одного. Особливості розташування елементів і шрифти визначаються залежно від завдань сайту і ваших уподобань.

    До основних переваг сайтів з шаблонним дизайном відносяться:

    Швидкість створення - за рахунок наявності свідомо наявної бази час розробки дизайну сайту суттєво скоротиться. Ваша компанія може вийти на інтернет-простори досить швидко.

    Невисока вартість - розробка шаблонного дизайну сайту по кишені практично будь-якої компанії. Роботи для дизайнера менше, ніж при створенні ексклюзивного варіанту оформлення з нуля, відповідно, вартість його послуг нижче.

    Можливість використання такого сайту в якості пілотного проекту - шаблонний сайт може стати своєрідним чернеткою. На його базі можна вивчити аудиторію і зрозуміти її інтереси, сформувати перелік функцій, які повинен виконувати сайт. А вже після цього, провівши аналіз, вкладати кошти в створення сайту з ексклюзивним дизайном.

    Шаблонний дизайн сайтів має і певні мінуси:

    По-перше, дизайн вашого сайту не буде унікальним. З великою часткою ймовірності він буде схожий з дизайном сайтів безлічі інших компаній.

    По-друге, можливості шаблонного дизайну сайту обмежені, оскільки спеціальні функції (наприклад, онлайн-калькулятор) в шаблоні не будуть враховані.

    Ексклюзивний дизайн сайту: переваги та недоліки. Необхідність в ексклюзивному дизайні сайту назріває тоді, коли для досягнення поставлених вами цілей і завдань шаблонного дизайну сайту недостатньо.

    До переваг ексклюзивного дизайну сайту належать:

    Оригінальність - ваш сайт буде впізнаваним і запам'ятовується. Це необхідно, наприклад, компаніям, які самі займаються тим чи іншим дизайном - оформляють інтер'єри, прилеглі до заміських будинків території і т.д. У цьому випадку ексклюзивний дизайн сайту може стати візитною карткою, оскільки по ньому буде оцінюватися успішність компанії. Створення сайтів Хмельницький краще виконувати на ексклюзивному дизайні, тоді можна отримати будь забаганки в Інтернеті та привабити користувачів.

    Можливість реалізувати особливі функції - деяким компаніям не обійтися без ексклюзивного дизайну сайту чинності роду своєї діяльності. Наприклад, великої компанії, що займається виготовленням вікон, бажано надати відвідувачам сайту можливість розрахувати вартість замовлення в залежності від лінійних розмірів вікна. Наявність онлайн-калькулятора має бути продумано ще на етапі розробки дизайну сайту.

    При цьому ексклюзивний дизайн сайту має і певні мінуси:

    По-перше, його розробка займає досить багато часу.

    По-друге, замовити створення ексклюзивного дизайну сайту не всім компаніям по кишені. Це задоволення не з дешевих.

    Таким чином, вибір шаблонного або ексклюзивного дизайну сайту залежить від багатьох моментів, зокрема, від вимог до оригінальності дизайну сайту і швидкості його розробки, а також ваших фінансових можливостей.

    Календарь

    «    Май 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
     
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31
     

    Архив новостей

    Нас интересует

    Кто ваш провайдер?

    ОКей Интернет
    КС Паутина
    Киевстар
    Основа
    Другой

     

    Ключевые слова

    Требуется для просмотраFlash Player 9 или выше.

    Показать все теги