ИНФО сайта
  • Пользователи: 2+0
  • Новости: 1665+0
  • Комментарии: 0+0

Вход на сайт


  

  • Розробка сайтів Франківськ на HTML5

    Опубликовал: AlexT в Интернет новости Украины - Чт, 31 марта 2016

    Розробка сайтів Франківськ на HTML5

    Мова гіпертекстової розмітки - HTML, служить базою для створення технічної платформи багатьох сайтів в мережі Інтернет. Вже більше 10 років в неї не вносили змін. Розробка сайтів Франківськ на HTML5 сьогодні є якісно новою версією мови, в яку включені сучасні веб-технології. Переваги нової версії настільки очевидні, що нова верстка спонукала веб-майстрів відразу ж освоювати її в створенні сайтів. Безумовно, впровадження нових стандартів вимагатиме адаптації програмістів і браузерів, але в найближчий час HTML5 і його нововведення будуть активно використовуватися у всіх інтернет-проектах.

    Розробка сайтів на HTML5 - нововведення для веб-майстрів

    Спрощення оголошення типу документа. Максимально скорочено кількість букв в першому рядку. Попередня версія з довгим найменуванням замінена на короткий опис.

    Поява нових тегів, які суттєво полегшують роботу з мультимедіа сайту. Веб-майстрам стане простіше створювати графічні елементи, працювати з додатковими візуальними ефектами в роботі сайту, а також вставляти відео та аудіо файли.

    Чистий програмний код. Відбулася заміна застарілих елементів на нові теги, завдяки чому типові сторінки інтуїтивно зрозумілі користувачам і пошуковим системам. Таким чином, можна прийти до висновку, що в найближчі кілька років розробка сайтів буде проводитися на HTML5, який стане провідним інструментом розмітки гіпертексту.

    Які переваги дасть розробка сайтів на HTML5 клієнтам? Як вплине створення сайтів на основі HTML5 на майбутній вигляд і популярність проекту? Виділимо основні переваги і нововведення мовної розмітки:

    Створення кроссплатформних сайтів. Тобто проекти, які однаково якісно функціонують на всіх відомих браузерах.

    Яскравий візуальний дизайн: динамічне меню, блоки сторінки, анімаційні ефекти.

    Багатофункціональність. Можливість підключення різноманітних опцій проекту.

    Робота з 3-D графікою і Flash технологіями для створення інтерактивних блоків.

    Створення ігрових, аудіо та відео веб додатків на базі сайту. В результаті, клієнти, метою яких є розробка сайтів на HTML5, отримують значні переваги в порівнянні з попередніми версіями розмітки. Створення сайтів Франківськ стильних і яскравих дизайнів, грамотне юзабіліті проекту, можливість установки додатків, мультимедіа, графіки дозволяє створити якісний інтернет-проект XXI ст. Через кілька років, сайти на основі HTML5 будуть якісно відрізнятися від своїх попередників. Тому не втрачайте можливості, замовляйте розробку і створення сайтів на базі HTML5!

    Календарь

    «    Май 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
     
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31
     

    Архив новостей

    Нас интересует

    Кто ваш провайдер?

    ОКей Интернет
    КС Паутина
    Киевстар
    Основа
    Другой

     

    Ключевые слова

    Требуется для просмотраFlash Player 9 или выше.

    Показать все теги