ИНФО сайта
  • Пользователи: 2+0
  • Новости: 1665+0
  • Комментарии: 0+0

Вход на сайт


  

  • Візитки Тернопіль та виготовлення табличок

    Опубликовал: AlexT в Интернет новости Украины - Вс, 20 сентября 2015

    Візитки Тернопіль та виготовлення табличок

    Існуюча в широкому асортименті папір для візиток дозволяє створювати різні візитні картки - як прості білі візитки з щільністю від 200 до 300 г / м², що друкуються сотнями тисяч в швидкісному режимі, так і неординарні поліграфічні продукти, виготовлені з використанням дизайнерських паперів і картонів. Від вибору паперу також залежить спосіб, за допомогою якого буде запечатуватися матеріал. Приміром, чорні візитки Тернопіль або просто темна може бути виготовлена тільки шовкографічним методом. Це пов'язано з особливістю використовуваних фарб - офсетні фарби напівпрозорі, не дають можливості друку світлими тонами по темному матеріалу, тоді як фарби для трафаретного друку покриваності, при накладенні не просвічує і не змішуються. Зате біла візитка може бути надрукована на цифровій друкарській машині і на офсетного, а також за допомогою ризографии.

    Одна з паперів для візиток: картон

    Вибираючи картон для візиток, ви грунтовно продляете життя своїх карток. Щільні картони, прості та дизайнерські, більш стійкі до стирання і менше мнуться при використанні. Візитки, виготовлені з дизайнерського картону і доповнені післядрукарських декоруванням - фігурної вирубкою, блінтовим або конгревним тисненням, а також тисненням фольгою, не залишать байдужим навіть самого вимогливого клієнта. Бархатиста поверхня найпоширеніших лляних фактурних картонів приємна на дотик і дозволяє до візуальних відчуттів додати тактильні, допомагаючи тим самим у створенні позитивного іміджу господаря візитки.

    Як і папір, картони темних тонів запечатуються трафаретним способом, світлі ж підходять для друку на офсеті і цифрі. При цифровому способі нанесення інформації на картон не варто використовувати матеріал з глибокою фактурою, так як фарба на ньому може лягти плямами.

    Прозорі, чорні і білі візитки

    Незважаючи на те, що більшість виготовляються ділових візиток мають класичний білий колір, строгий дизайн і друкуються на матовому папері з благородним бежевим або перламутровим відтінком або на глянцевому меловке, все більшою популярністю користуються неординарні прозорі візитки з тонкого пластику.

    Друк на прозорому пластику можлива якими фарбами - починаючи від стандартної палітри Pantone і закінчуючи блискучим сріблом. Ті ж чорні або бардовиє візитки досить гарні, будучи запечатаними металомісткості фарбою золотого кольору. Ніжні та витончені візерунки на жіночих візитних картках, сталевий блиск на стильних візитках справжніх чоловіків можна створити, використовуючи дизайнерські матеріали та метод трафаретного друку.

    Втім, для виготовлення візиток в даний час використовуються не тільки традиційні картони й паперу, але і метал, тканина і навіть дерево, про що вам із задоволенням розкажуть менеджери нашої друкарні, коли ви будете замовляти друк елегантних і оригінальних візитних карток.

    Слід зазначити, що виготовлення якісної продукції у друкарні може бути і речі з пластику чи фанери. Ми пропонуємо замовити таблички Тернопіль для офісу директора, менеджера чи просто фірми. Виготовлення табличок відбувається на спеціальній машині Rolan, що дозволяє друкувати на пластику товщиною 2-3 та 5-6 міліметрів. Таблички такого роду не будуть жовтіти, ніж прості з дерева.

    Календарь

    «    Май 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
     
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31
     

    Архив новостей

    Нас интересует

    Кто ваш провайдер?

    ОКей Интернет
    КС Паутина
    Киевстар
    Основа
    Другой

     

    Ключевые слова

    Требуется для просмотраFlash Player 9 или выше.

    Показать все теги